ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών με Courier εντός Ελλάδας, 7 – 10 εργάσιμων ημερών προς Κύπρο και  10 – 15 εργάσιμες στην υπόλοιπη Ευρώπη.

  • Για αγορές εντός Ελλάδος το κόστος ορίζεται στα 3€ για παραγγελίες κάτω των 100€, ενώ για μεγαλύτερα ποσά τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Για αγορές από Κύπρο το κόστος ορίζεται στα 15€ για παραγγελίες έως 1 κιλό, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 10€.
  • Για αγορές εντός Ευρώπης το κόστος ορίζεται στα 15€ για παραγγελίες έως 1 κιλό, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 10€.
  • Για αγορές εκτός Ευρώπης το κόστος ορίζεται ανάλογα με την τοποθεσία. Σε αυτή την περίπτωση ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Με το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώνουμε για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή αποστολής των προϊόντων. Οι παραγγελίες μας εκτελούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-18:00). Οι παραδόσεις μας εκτελούνται, σύμφωνα με την παρακάτω δέσμευση:

  1. Για παραδόσεις εντός Ελλάδος παράδοση σε 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.
  2. Για παραδόσεις σε Κύπρο εντός 10 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.
  3. Για παραδόσεις εντός Ευρώπης εντός 15 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.

Για καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία δεν φέρουμε ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση έκτακτου κωλύματος θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.